KyoAz Forum

Admin Kyo busy tak terhingga dalam 1 minggu & mungkin akan bertambah busy

View previous topic View next topic Go down

Admin Kyo busy tak terhingga dalam 1 minggu & mungkin akan bertambah busy

Post by SoulBlade on Sun Dec 26, 2010 1:24 am


To : All Users KyoAz forum especially STAFF

Per : Admin Kyo busy sangat3..

Merujuk perkara diatas,Kyo akan berada dalam situasi yang sangat2 busy coz kyo nak wat persiapan tuk daftar blaja..Tp kyo akan cuba sedaya upaya tuk on9 gak..Harap kerjasama dari user supaya JANGAN wat spam dan STAFF KyoAz harap dapat menjalankan tugas dengan serajinnya..Admin Palil agak busy skang,so ktorg bergantung kat STAFF yang lain terutama pirates agar menjaga staff2 yang lain..

P/s : Klaka plak..cam surat rasmi..ketawa

SoulBlade
Administrator
Administrator

Posts : 230
Join date : 2010-12-15

http://kyoaz.forumms.net

Back to top Go down

Re: Admin Kyo busy tak terhingga dalam 1 minggu & mungkin akan bertambah busy

Post by palil_az on Sun Dec 26, 2010 1:43 am

orait kyo..bz2 aku....tngah2 malam aku dok usha gak dak2 ni...

palil_az
Administrator
Administrator

Posts : 65
Join date : 2010-12-15

Back to top Go down

Re: Admin Kyo busy tak terhingga dalam 1 minggu & mungkin akan bertambah busy

Post by cekodokApple on Sun Dec 26, 2010 4:39 pm

wokey...no problemo.. macho

=======================


K-ON!!! rock!!

cekodokApple
Moderator
Moderator

Posts : 252
Join date : 2010-12-20

Back to top Go down

Re: Admin Kyo busy tak terhingga dalam 1 minggu & mungkin akan bertambah busy

Post by ustadenapio on Tue Dec 28, 2010 12:30 am

baek boss... boss jgn rsau, ktaorg ader... ngeh3..

=======================

ustadenapio
KA Wakashu

Posts : 34
Join date : 2010-12-20
Age : 24

Back to top Go down

Re: Admin Kyo busy tak terhingga dalam 1 minggu & mungkin akan bertambah busy

Post by Pirates on Sat Jan 08, 2011 11:50 pm

sedih aku pun BZ gak

Pirates
Super Moderator
Super Moderator

Posts : 262
Join date : 2010-12-19

Back to top Go down

Re: Admin Kyo busy tak terhingga dalam 1 minggu & mungkin akan bertambah busy

Post by palil_az on Sun Jan 09, 2011 7:45 am

ko pon bz sma gk...bz apa pirate..hihi

palil_az
Administrator
Administrator

Posts : 65
Join date : 2010-12-15

Back to top Go down

Re: Admin Kyo busy tak terhingga dalam 1 minggu & mungkin akan bertambah busy

Post by Kiwi on Sun Jan 09, 2011 5:50 pm

patut la xnampak kyo..

Kiwi
KA Wakashu

Posts : 22
Join date : 2011-01-04
Location : Tokyo - Malaysia

Back to top Go down

Re: Admin Kyo busy tak terhingga dalam 1 minggu & mungkin akan bertambah busy

Post by SoulBlade on Tue Jan 11, 2011 10:18 am

WAHAI warga kyoaz..ak kkdng leh on9..kkdng jer laa..ak akan jenguk2 cney gak..dont wory k..macho

SoulBlade
Administrator
Administrator

Posts : 230
Join date : 2010-12-15

http://kyoaz.forumms.net

Back to top Go down

Re: Admin Kyo busy tak terhingga dalam 1 minggu & mungkin akan bertambah busy

Post by palil_az on Tue Jan 11, 2011 10:09 pm

huhu..aku rindu kan kyo..... sedih

palil_az
Administrator
Administrator

Posts : 65
Join date : 2010-12-15

Back to top Go down

Re: Admin Kyo busy tak terhingga dalam 1 minggu & mungkin akan bertambah busy

Post by Negative on Sat Jan 15, 2011 8:22 pm

kyo , jgn tinggal daku sedih

Negative
KA Wakashu

Posts : 21
Join date : 2010-12-25

Back to top Go down

Re: Admin Kyo busy tak terhingga dalam 1 minggu & mungkin akan bertambah busy

Post by Sponsored content Today at 11:03 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum