KyoAz Forum

INFO : SEJARAH MICROSOFT WINDOWS

View previous topic View next topic Go down

INFO : SEJARAH MICROSOFT WINDOWS

Post by palil_az on Sun Dec 19, 2010 1:11 am

Windows yang cek maksudkan disini adalah OS (Operating System) dari Microsoft ye. Bukan tingkap rumah mak temah atau tingkap rumah posmen kepada mak temah. Gambar ni da lama cek simpan dan tetiba hati yang suci murni ni teringin nak kongsi gambar ni dengan u all. Hope that gambar ni boleh tolong u all tahu dan faham generasi Windows ni. Takde la tukang repair pc rekemen u all untuk format pc then install dengan Windows latest iaitu Windows Me! Hah! Korang terkena..Ye ke Windows paling latest adalah Windows Me/ Millenium Edition? Sila rujuk gambar kat bawah. Kalu tak, sesia la cek kongsi gelap gambar tu.




p/s nak tngok scrool lah ea....

CTRL+SCROLL mouse

palil_az
Administrator
Administrator

Posts : 65
Join date : 2010-12-15

Back to top Go down

Re: INFO : SEJARAH MICROSOFT WINDOWS

Post by SoulBlade on Tue Dec 21, 2010 11:21 am

ak nk tkar pakai window 1 laa..sspe leh upload x?..ketawa

SoulBlade
Administrator
Administrator

Posts : 230
Join date : 2010-12-15

http://kyoaz.forumms.net

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum