KyoAz Forum

Sosej Ajaib

View previous topic View next topic Go down

Sosej Ajaib

Post by cekodokApple on Thu Dec 23, 2010 6:06 pm

Ada kisah seorang anak yang diberi peluang untuk belajar di Amerika untuk dapatkan degree, tapi selepas 15 tahun, tidak pernah lulus, akhirnya bapak dia dah tidak sanggup lagi tanggung beban wang untuk anaknya itu, terpaksalah dia bawak balik ke Malaysia.Sepanjang perjalanan dari airport ke rumah, bapaknya diam aje (marah la tu).Si anak dah rasa tak best, so dia pun cari la idea untuk berbual & tunjuk pada bapak dia yang dia kat Amerika ada gain something la dengan pekembangan teknologi.

So dia cakap dengan bapak dia:

Anak: Bapak tau tak, kat Amerika sekarang teknologi dah maju giler. Sekarang nak buat sosej tak payah nak sembelih lembu, buang kulit, masuk je lembu dalam machine, dah jadi sosej....

Bapak: Itu teknologi dah lapuk. Kat Malaysia lagi advance. Aku 32 tahun dulu, masukkan sosej aje dah keluar lembu sekor... menyusahkan plak tu...

Anak:Sah lembu tu aku...(suara sayup dibenakku)..huhu
ketawa ketawa
www.gempak.org


Last edited by cekodokApple on Tue Dec 28, 2010 1:01 am; edited 1 time in total

cekodokApple
Moderator
Moderator

Posts : 252
Join date : 2010-12-20

Back to top Go down

Re: Sosej Ajaib

Post by SoulBlade on Thu Dec 23, 2010 6:20 pm

hahaha..masok sosej kuar lembu.. ketawa

SoulBlade
Administrator
Administrator

Posts : 230
Join date : 2010-12-15

http://kyoaz.forumms.net

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum