KyoAz Forum

Buluh[seram]....

View previous topic View next topic Go down

Buluh[seram]....

Post by cekodokApple on Tue Dec 21, 2010 1:40 pm

hello, kisah ini berlaku ketika aku berumur 10 tahun ,masa tu aku terejal nak mampus ...memang nakal leerr.

satu ari tu ,aku main sembunyi-sembunyi kat belakang rumah aku kat kampung pasir jb,kat belakang rrumah aku tu memang lee bersemak samun,....dan kat situ ader rimbunan pokok buluh yang dah lama tak bertebang ...mak aku selalu pesan jagan main kat situ..tapi almaklumlah..aura kedegilanku lebih hebat...

satu ari tu ,aku punmain ler police sentri,ngan kengkawan aku dalam pukul 5 petang gitu..lepas member aku abis kira ajeer aku pun pegi le cari markas persembunyian ..konon nak bagi diorang susah gile nak carik aku..aku pun nampak pokok bukuh tu aku pun duduk leeer kat rimbunan pokok buluh tu...tetiba aku rasa ada tangan memeluk kuat badan aku..aku cuba la nnak lepaskan diri..punya lah siksa sampai nak melalak pun tak dapat..time tu aku dah nampak member aku yang tenagh cari aku tu tapi bila aku cuba nak pamnggil dia suara aku macam tak boleh keluar...separuh nyawa aku menjerit tapi tetap tak keluar jugak....dah tu memeber aku dah lalu dekat depan aku..aku lambai kat dia tapi dia tak nmpak gak.....lama jugak aku kat situ...tanagn yang memegang aku tu berbulu...

dah sampai maghrib...tapi aku masih tak dapat lepaskan diri..aku dengar hembusan nafas benda tu..macam suaranya garau ...memang macam suara trasher... aku pun masa tu dah macam tak bermaya lagi tapi aku still dapat melihat sekitar tu..aku nampak ramai orang tengah cari aku termasuk ler bapak aku ..last-last aku mnampak bapak aku azan, tiga kali .baru ler aku terasa benda tu lepaskan aku .....pas tu aku pun terjelepuk jatuh sambil melalak...bapak aku terus nampak aku dan terus papah aku bawak naik rumah..panggil pak imam,masa tu badan aku dah lemah gila..lepas tuk imam bagi air,aku minum...dah tu aku terus tertidur....sampai besok petangnya baru aku bangun...tapi terasa badan aku lenguh .

semenjak peristiwa tak pernah lagi mendekati pokok buluh tu. dan lepas peristiwa aku kena sorok tu ..baruleer area belakang rumah aku tu ditebas dan dibersihkan...sekarang dah jadi rumah tapi orang rumah tu cakap sampai sekarang ni Alhamdullilah takde ape2..
tidak

cekodokApple
Moderator
Moderator

Posts : 252
Join date : 2010-12-20

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum